Kütteperioodi alguseks võttis viljandlastele toasooja andnud Esro asemel koha sisse uus ettevõte

Copy
Septembri lõpul jõustus ostu-müügitehing, millega Viljandi soojatootjaks sai Esro asemel Gren. Fotol on (vasakul) Enn Rõigas, kes jääb ettevõtte siinse äri tegevdirektoriks, ja Gren Eesti äride juht Margo Külaots.
Septembri lõpul jõustus ostu-müügitehing, millega Viljandi soojatootjaks sai Esro asemel Gren. Fotol on (vasakul) Enn Rõigas, kes jääb ettevõtte siinse äri tegevdirektoriks, ja Gren Eesti äride juht Margo Külaots. Foto: Elmo Riig

Septembri lõpus jõustunud ostu-müügitehingu järel heiskas aktsiaselts Gren Eesti varem Viljandis kaugkütteteenust pakkunud Esro hoovis oma lipu. See oli esimene märk, et siinse piirkonna kaugkütja on vahetunud. Hinnataotlust ei kavatse koha sisse võtnud ettevõte kütteperioodi eel konkurentsiametile esitada.

Uus ettevõte jätkab Viljandis kaugkütteteenuse osutamist ja elektrienergia müüki Gren Viljandi ning elektrienergia tootmist Gren Sakala nime all. ​Ettevõttest kinnitati, et omanikuvahetus ning muudatused brändis ja nimes ei too kaasa muudatusi klientidele antud lubadustes ja nende ees võetud kohustustes.

Tagasi üles