Maksuameti inspektor juhib ühe nädala põhitöö kõrvalt Mulgi valda

Copy
Mulgi vallamajas praegu poliitilisi juhte ei ole. Vallavanem on Portugalis ning vallavanema ülesannete täitja Kunnar Keres teeb päevatööd maksu- ja tolliametis.
Mulgi vallamajas praegu poliitilisi juhte ei ole. Vallavanem on Portugalis ning vallavanema ülesannete täitja Kunnar Keres teeb päevatööd maksu- ja tolliametis. Foto: Elmo Riig/Erakogu

Eelmise nädala võimupöörde järel abivallavanemateta jätkav Mulgi vald sattus uue koalitsiooni esimesel töönädalal keerulisse olukorda: ainus poliitiline juht vallavanem sõitis tööreisile Portugali ning tema kohused pidi enda peale võtma vallavalitsuse liige, kes töötab maksu- ja tolliametis.

"Juhtus see, et püüame raha kokku hoida," selgitas maksu- ja tolliameti juhtivinspektor Kunnar Keres, kes on Mulgi vallavalitsuse liige olnud mitu aastat. "Abivallavanemaid meil praegu ei ole ja nii suudame aastas kuni 100 000 eurot säästa."

Vallavalitsuses on praegu seitse liiget. Neist ainult üks, vallavanem Dmitri Orav on palgaline, ülejäänud kuus teevad tööd palka saamata ja kogunevad istungiks kaks korda kuus.

Tagasi üles