Laupäeval Peetrimõisast varastatud kopa omanik: vargad tegid eeltööd ja jälgisid mind (5)

Kopavarguse kohta asuti kohe sotsiaalmeedias infot levitama ja tänu vihjele saadi teada, kuhupoole varas liigub.
Kopavarguse kohta asuti kohe sotsiaalmeedias infot levitama ja tänu vihjele saadi teada, kuhupoole varas liigub. Foto: Erakogu

Laupäeval kella 18.20 ajal varastati Viljandist Peetrimõisast ligi 50 000 eurot maksev laadur-ekskavaator. Omanik sai aga vargusele õigel ajal jaole ning koostöös politseiga õnnestus varas mõni tund hiljem Tartu külje alt tabada. Nagu omanik ütles, olid vargad eeltööd teinud juba nädal varem. 

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Lauri Tamm rääkis Postimehele, et politsei sai Viljandi vallast Peetrimõisa külast Krameri laaduri-ekskavaatori varastamise kohta teate kella 19.30 paiku. Mõni tund hiljem leidis ta selle üles Tartu külje alt Luunjast ja pidas kuriteos kahtlustatavana kinni selle juures oleva mehe.

"Politsei asus teate laekudes kohe koguma infot ning läbi vaatama kõikvõimalikke kaamerasalvesti, selgitamaks, kes masina varastas ning kuhu see liikuda võis. Muu hulgas räägiti nii naabrite kui ka ümberkaudsetega, kellelt saadi olulist infot vargusjuhtumi kohta," kõneles Tamm.

Tagasi üles