Viljandi Tuleviku kunagisest peatreenerist saab FC Kuressaare peatreener

Copy
Viljandi Tuleviku esindusmeeskonna kunagisest peatreenerist ja mängijast Sander Postist saab uuest aastast FC Kuressaare peatreener.
Viljandi Tuleviku esindusmeeskonna kunagisest peatreenerist ja mängijast Sander Postist saab uuest aastast FC Kuressaare peatreener. Foto: Elmo Riig

FC Kuressaare jalgpalliklubi teatas, et 2025. aasta hooajast võtab peatreeneri rolli üle Sander Post, kes oli ajal, kui Viljandi Tulevik mängis Premium-liigas, selle peatreener ja varem mängija.

Viljandist pärit Sander Post on tegutsenud 2021. aasta algusest Eesti U-21 koondise juures, kus ta oli esmalt abitreener ning 2022. aasta septembrist on peatreeneri rollis. Post on olnud ka Tallinna FC Flora meeskonna abitreener.

Viljandi Tuleviku jalgpalliklubis võttis ta peatreeneri ameti üle 2018. aasta aprillis Marko Kristalilt. Toona Premium-liigas mänginud Tuleviku esindusmeeskonna peatreeneri ametis oli Post üle kahe aasta. 2020. aasta novembris andis ta teatepulga Jaanus Reitelile, jätkates ise klubis spordidirektori rollis.

Tagasi üles