Haigla otsib juhte

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haigla juhatuse esimees Ülle Lumi ning ravijuht ja juhatuse liige Enno Kase on siinset raviasutust ühiselt juhtinud kümme aastat. Võimalik, et nende koostöö kestab veel viis aastat.
Haigla juhatuse esimees Ülle Lumi ning ravijuht ja juhatuse liige Enno Kase on siinset raviasutust ühiselt juhtinud kümme aastat. Võimalik, et nende koostöö kestab veel viis aastat. Foto: Elmo Riig / Sakala

On võimalik, et kümme aastat Viljandi haiglat juhtinud duo jätkab veel viis aastat. Nimelt otsib haigla nõukogu raviasutusele juhatust korralise konkursiga, millel võivad kandideerida ka senised juhid.

Praeguse juhtkonna teine ametiaeg hakkab lõppema ning haigla nõukogu on asunud otsima uut finants- ja haldusjuhti ning ravijuhti. Kümme aastat ehk kaks ametiaega on nendes ametites olnud Ülle Lumi ja Enno Kase. Kahekesi on nad moodustanud ka haigla juhatuse.

Copy
Tagasi üles