Mulgimaa arenduskoja juhina asub tööle Linnahooldusest lahkunud Koidu Ilisson

Copy
Koidu Ilissoni viimane tööpäev Viljandi Linnahoolduse juhina oli teisipäeval. Üks viimastest tööülesannetest oli linna uue teehooldaja Stone House'i masinapargi ülevaatamine, siis võis rahuliku südamega ohjad üle anda.
Koidu Ilissoni viimane tööpäev Viljandi Linnahoolduse juhina oli teisipäeval. Üks viimastest tööülesannetest oli linna uue teehooldaja Stone House'i masinapargi ülevaatamine, siis võis rahuliku südamega ohjad üle anda. Foto: Elmo Riig

Koidu Ilissonil oli teisipäeval viimane tööpäev Viljandi Linnahoolduse juhatajana. Üks päev on tal puhkuseks ning esimene tööpäev uuel, Mulgimaa arenduskoja juhi ametipostil on neljapäeval. Kiiresti juhte vahetanud asutuses loodetakse, et tema tulekuga saabub sinna stabiilsus.

Koidu Ilisson kõneles, et ametivahetus tuli talle enesele teatud mõttes üllatusena. Kuulutust, et Mulgimaa arenduskojale otsitakse uut juhti, märkas ta internetis ning saatis emotsiooni ajel, ise suurt midagi sellest lootmata, kandideerimisavalduse ja elulookirjelduse.

"Talved on Linnahoolduses väga, väga rasked ning seljataha jäänud talvega põlesin lihtsalt läbi," selgitas ta teisipäeva pärastlõunal avameelselt otsuse tagamaid. "Talvel kestab töö ju 24 tundi ja seitse päeva nädalas, sest ilm ei halasta."

Tagasi üles