Linnapea idee toob turismiarendajad Viljandisse arutlema pärimuse rolli üle Eesti turismis

Copy
Neljapäeval on Ugala teatris üle-eestiline turismikonverents, millele koguneb 300 ettevõtjat, sihtkohtade arendajat ja turismiorganisatsioonide esindajat.
Neljapäeval on Ugala teatris üle-eestiline turismikonverents, millele koguneb 300 ettevõtjat, sihtkohtade arendajat ja turismiorganisatsioonide esindajat. Foto: Marko Saarm

Neljapäeval leiab Ugala teatris aset üle-eestiline turismikonverents PÄRI, mis toob teatrimajja 300 ettevõtjat, sihtkohtade arendajat ja turismiorganisatsioonide esindajat. Konverentsi teema on, kuidas kasutada Eesti turismi hüvanguks pärimust, ning selguvad aasta parimad turismiteod.  

Ettevõtluse ja Innovatsiooni Sihtasutuse (EIS) turismijuhi Anneli Lepa sõnul inspireerib PÄRI-nimeline konverents sadu Viljandisse kogunevaid turismiarendajaid tõlkima ajale vastu pidanud pärimusi nüüdisaegsesse turismikeelde nii, et ka homsed turistid neist aru saaksid. "Konverentsi esinejad süstivad julgust rakendada Eesti külastajatele elamusi, pakkudes kõike, mis ehe ja päriselt meie, olgu selleks siis kohad, arhitektuur, toit või legendid," sõnas Lepp.    

Tagasi üles