HC Viljandi eurosarjahooaeg sai Rumeenias läbi. Väravavaht Rasmus Ots: kaotuse pealt on alati rohkem õppimisainest

Copy
Viljandi HC väravavahi Rasmus Otsa sõnul on nende eurosarja vastane ühtlaselt headest mängijatest kokku pandud profimeeskond. Ja see, et kaotus tuli, näitabki tasemevahet.
Viljandi HC väravavahi Rasmus Otsa sõnul on nende eurosarja vastane ühtlaselt headest mängijatest kokku pandud profimeeskond. Ja see, et kaotus tuli, näitabki tasemevahet. Foto: Marko Saarm

Viljandi HC meeskond naasis Rumeenia pealinnast Bukarestist teadmisega, et eurosarjahooaeg on selleks puhuks läbi: korduskohtumises jäi ta Bukaresti CSM-ile alla. Viljandi HC väravavaht Rasmus Ots nentis, et tasemevahe profimeeskonnast vastasega andis tunda.

Viljandi HC pidas laupäeval kohtumise tugevuselt kolmandas eurosarja liigas vastaste väljakul Bukarestis. Kui esimese vooru kohtumises oma kodusaalis oli viljandlastel tulnud tunnistada Rumeenia klubi üheksaväravalist paremust, siis korduskohtumises oli väravate vahe 12, lõppseis 36:24.

"Mängisime need kaks mängu nii, nagu vastane võimaldas," ütles Viljandi HC väravavaht Rasmus Ots esmaspäeva ennelõunal enne Eesti lennule minekut.

Tagasi üles