Üks Männimäe tee korteriühistu keelas oma maja eest läbisõidu

Copy
Männimäe tee 31 korteriühistu lasi oma maja ees tee korda teha ning sulges pärast selle remonti mootorsõidukitele läbisõidu.
Männimäe tee 31 korteriühistu lasi oma maja ees tee korda teha ning sulges pärast selle remonti mootorsõidukitele läbisõidu. Foto: Elmo Riig

Kui kevadel kaalus nii mõnigi Viljandi Männimäe tee korteriühistu oma maja esise läbisõiduks sulgemist, siis läinud nädalavahetusel viis Männimäe tee 31 ühistu plaani ellu ja pani keelumärgid püsti.

Enam kui 800 meetrit Männimäe teest kulgeb kortermajade vahel ning nagu Sakala on korduvalt kirjutanud, see laguneb ja elanikud on kaalunud mõtet läbipääs oma maja eest sulgeda. See säästaks teekatet, samas tekiks naabritel mure oma maja juurde sõitmisega.

Kui Männimäe tee 31 korteriühistu juhatuse liige Ants Tamman mais Sakalaga rääkis, nentis ta, et majaesine tee on õnnetus seisukorras ja ühistu lapib seal jõudumööda auke. "Alles mõni nädal tagasi lasime augud kinni panna, aga mõnikord ei pääse siit üldse läbi, sest augud on päris suured. Neid võib ju lappida, aga eks need lähevad järjest suuremaks ja lõpuks muud lahendust ei olegi, kui tee lihtsalt uue asfaldi alla panna."

Tagasi üles