Betoonkassid aitasid mitut kodu otsivat päriskassi

Copy
Suvel riputati linnas parkimiskorda hoidvatele betoonkassidele kaela Viljandi varjupaigas oma kodu ootavate kasside kuulutused ja see ettevõtmine on vilja kandnud.
Suvel riputati linnas parkimiskorda hoidvatele betoonkassidele kaela Viljandi varjupaigas oma kodu ootavate kasside kuulutused ja see ettevõtmine on vilja kandnud. Foto: Elmo Riig

Viljandis parkimisvalvuritena korda pidavatel betoonkassidel oli sel suvel teinegi tähtis üleasanne: aidata varjupaiga kassid oma koju. Ja sellega said nad nii hästi hakkama, et päriskodu leidis seitse kiisut.

"See oli väga tulemuslik! Tahame kindlasti seda korrata," ütles Viljandi loomade varjupaiga juhataja Siiri Mängli. "Väga hästi jäi see inimestele silma. Muidu oli lihtsalt vanematel tore lastega pilte teha, aga nüüd meenutas see kasside paljunemine natuke Lutsu tänava aguliromantikat."

Suvel riputati betoonkassidele kaela kuulutused, et Viljandi varjupaigas elavatele kassidele kodu leida. Iga kassi kuulutuse juures oli ruutkood, mis viis konkreetse kassi profiilile varjupaiga kodulehel.

Tagasi üles