Viljandi HC asub Rumeenias eurosarjas edasipääsu püüdma raskest seisust

Copy
Viljandi HC meeskonna väravavahi Rasmus Otsa sõnul on homses eurosarja korduskohtumises oodata keevalist publikut. "Selline keevaline publik valmistab ka meie noori ette selleks, et kui kunagi peaks mõnda piiritagusesse klubisse pääsema, siis ei löö kohe põhja alt ära," märkis ta.
Viljandi HC meeskonna väravavahi Rasmus Otsa sõnul on homses eurosarja korduskohtumises oodata keevalist publikut. "Selline keevaline publik valmistab ka meie noori ette selleks, et kui kunagi peaks mõnda piiritagusesse klubisse pääsema, siis ei löö kohe põhja alt ära," märkis ta. Foto: Marko Saarm

Viljandi HC käsipallimeeskonda ootab laupäeval Rumeenias ees teine mäng tugevuselt kolmandas eurosarjas. Esimeses kohtumises tuli tunnistada Rumeenia klubi CSM București üheksaväravalist paremust, nii et korduskohtumises on väravavaht Rasmus Otsa sõnul võimalik parandada kõiki aspekte.

Euroopa karikasarja nime kandvas liigas selgub edasipääseja kahe mängu kokkuvõttes, mis tähendab, et viljandlastel seisab ees raske ülesanne. "Võib öelda, et parandada saab kõiki aspekte. Ega me esimeses kohtumises palju ei õnnestunud. Väravas ei jäänud mina ette ja tegime palju lihtvigu. Probleeme oli ebakõladega kaitses ja visete täpsusega rünnakul. Ehk oli pisut tunda eurosarja krampi," rääkis Rasmus Ots.

Kui viljandlased said vahepeal puhata, vigastusi ravida ja korduskohtumisele keskenduda, siis rumeenlased pidasid kohtumise ka kohalikus liigas. 2019. aastal Euroopa liiga trofee pea kohale tõstnud CSM București pidi Potaissa Turdalt kaotuse vastu võtma, mis kukutas nad liigas üheksandale kohale. 

Tagasi üles