Ott Kiivikas tuleb Paala järve äärde välijõusaali avama

Copy
Mullu augustis pandi Paala järve äärde välijõusaal püsti poolteiseks kuuks. Nüüd avatakse see seal uuesti ja sinna see ka jääb.  
Mullu augustis pandi Paala järve äärde välijõusaal püsti poolteiseks kuuks. Nüüd avatakse see seal uuesti ja sinna see ka jääb.  Foto: Elmo Riig

Reedel kell 17 avatakse Viljandis Paala järve ääres välijõusaal, mis on seal korra juba prooviks olnud. Nüüd on see tulnud, et jääda, ja avamisel teeb näidistreeningu Viljandist pärit kulturist Ott Kiivikas.

Möödunud aasta augusti alguses pandi Omnygymi jõulinnak Paala järve äärde üles poolteiseks kuuks. Nagu ütles Omnigymi välijõusaali seadmete müügijuht ja sissetooja Peeter Leidmaa toona, sai linnak püsti eeskätt kasutajamugavuse katsetamiseks. 

Viljandi linnavalitsuse välissuhete ja protokollispetsialist Helina Udeküll märkis, et sel reedel avatavas välijõusaalis on samad seadmed, mis olid üleval mullu suvel ja said rohkelt head tagasisidet. "Seadmed on kättesaadavad igale soovijale ja sõltumata treenituse astmest lihtsasti kasutatavad. Nende küljes ei ole suuri raskuskettaid, vaid on ühes tükis raskuste plokk, mida saab kerge vaevaga ja kiirelt edasi-tagasi liigutada." 

Tagasi üles