Päästeameti 125 aumärgist viis tuli Viljandimaale

Copy
Lauri Läänemets ja päästeameti peadirektor Margo Klaos tunnustasid päästeteenistuse aumärgiga 125 silmapaistvat inimest.
Lauri Läänemets ja päästeameti peadirektor Margo Klaos tunnustasid päästeteenistuse aumärgiga 125 silmapaistvat inimest. Foto: Andrei Ozdoba

Teisipäeval tunnustasid siseminister Lauri Läänemets ja päästeameti peadirektor Margo Klaos päästeteenistuse aumärgiga 125 inimest, kes on viimase aasta jooksul päästnud keerulistes oludes inimelusid, paistnud silma erilise hoolivuse ja vaprusega ning on oma tegemistega andnud märkimisväärse panuse päästevaldkonda. Viljandimaale tuli viis aumärki.

Päästeteenistuse medali sai Kolga-Jaani vabatahtlik päästja Salle Andresson. Päästeameti missioonimedali pälvisid Viljandi päästekomando päästja Mikk Varik, Abja-Paluoja päästekomando meeskonnavanem Ove Janter, Suure-Jaani päästekomando päästja Sivar Mändul ning Tõrva ja Mustla komando pealik Ivar Lupp, kes käisid Hispaanias maastikutulekahjusid kustutamas.

Mikk Varik, kes kuulus teise Eestist Hispaaniasse läinud meeskonda ning oli abis riigi loodeosas metsarikkas Galicias, rääkis septembris Sakalale, et sealne vaatepilt on ikka hoopis midagi muud, kui on Eestis nähtud.

Tagasi üles