Viljandi spordikooli lauatennisistid naasid Tartust igat värvi medalitega

Copy
Lauatenniseliidu laste grand prix' teisel etapil võidutses P-15 vanuseklassis Viljandi poiss Henri Türk (keskel). Teine oli Ottomar Hõbeoja ja kolmas Martin Aarn.
Lauatenniseliidu laste grand prix' teisel etapil võidutses P-15 vanuseklassis Viljandi poiss Henri Türk (keskel). Teine oli Ottomar Hõbeoja ja kolmas Martin Aarn. Foto: Erakogu

Eesti lauatenniseliidu laste grand prix' teisel etapil laupäeval Tartus osales 128 mängijat nii Eestist kui Lätist ja teiste seas ka Viljandi spordikooli õpilasi. Saak oli värviline: Henri Türk võitis oma vanuseklassis kulla, Marii Allev tuli hõbedale ja Kirkeliis Jürisoo pronksile.

Viljandi spordikooli noortest edukaim, Henri Türk saavutas treener Kert Villemsi sõnul P-15 vanuseklassis kindla esikoha. Esimeses ringis alistas ta Mathias Makko 3:0, teises ringis Maksim Shirokikhi 3:1. Poolfinaalis tuli talle vastu Tartu Kalevi esindaja Martin Aarn, keda ta võitis 3:1, ning finaalis tuli tal mõõtu võtta Ottomar Hõbeojaga. "Henri talle suurt sõnaõigust ei jätnud ja võitis veenvalt, settidega 3:0," märkis treener.

T-15 vanuseklassis võistlev Marii Allev alistas kõigepealt Laura Jürjeni ja Alexandra-Olivia Hansoni skooriga 3:0. Poolfinaal Julia Bragina vastu lõppes 3:1 tema kasuks. "Finaalis tuli seekord tulise lahingu järel alla vanduda valitsevale Eesti U-15 meistrile Angela Laidinenile," nentis Villems. Finaal lõppes Allevi 1:3 kaotusega.

Tagasi üles