Äsja avatud kaasava eelarve võistlusel on esimene idee kirjas

Copy
Esimene idee, mis tänavusele kaasava eelarve võistlusele saadeti, oli korda teha kehvas seisus Trepimägi, sest linnavalitsusel selleks praegu raha ei jagu. 
Esimene idee, mis tänavusele kaasava eelarve võistlusele saadeti, oli korda teha kehvas seisus Trepimägi, sest linnavalitsusel selleks praegu raha ei jagu. Foto: Elmo Riig

Esmaspäeval algas Viljandi linna kaasava eelarve ideevõistlusele ettepanekute esitamine. Esimene päev tõi idee teha korda Viljandi Trepimägi.

11. septembril korraldati Viljandi raekojas infotund, kus tutvustati kaasavat eelarvet ja sai esitada küsimusi. Nagu ütles Viljandi linnaarengu peaspetsialist Reet Alev, infotunni vastu huvi ei olnud, kuid mõned küsimused on esitatud telefoni teel. Ta märkis, et infotunni esitlus on veebis üleval, kui keegi soovib seda enne idee esitamist üle vaadata. "Seal on juhend, kuidas täpselt taotlust esitada ja mis saab edasi."

Alev rõhutas, et idee peaks olema läbimõeldud ja esitatud koos eelarvega. "Eelarve osas abi saamiseks on võimalik pöörduda meie spetsialistide või siis mõne eraettevõtte poole. On oluline, et idee oleks selle 60 000 euro eest realiseeritav."

Tagasi üles