Seitsme lapse ema: meilt on tihti küsitud, kas oleme näitlejad. Suurpere tundub tänapäeval lihtsalt nii ebareaalne (1)

Copy
Kui möödunud sügisel reisisid Anni ja Tarvo Keskülla oma seitsme lapse ja kahe koeraga Lõuna-Hispaaniasse, siis järgmises sarja "Segasummasuvila ratastel" hooajas näeb nende seiklusi Inglismaal. Pildil Alissa (12-aastane) koer Maxiga, ema Anni süles Lasse Rasmussen (1), ees lillega Jonas (7), tema kõrval Robin Lukas (5), taga Jonatan (11), isa Tarvo süles Anna Lovisa (2), kübaraga Larsen (4) ja njuufaundland Emma.
Kui möödunud sügisel reisisid Anni ja Tarvo Keskülla oma seitsme lapse ja kahe koeraga Lõuna-Hispaaniasse, siis järgmises sarja "Segasummasuvila ratastel" hooajas näeb nende seiklusi Inglismaal. Pildil Alissa (12-aastane) koer Maxiga, ema Anni süles Lasse Rasmussen (1), ees lillega Jonas (7), tema kõrval Robin Lukas (5), taga Jonatan (11), isa Tarvo süles Anna Lovisa (2), kübaraga Larsen (4) ja njuufaundland Emma. Foto: Anni Keskülla

Anni Keskülla oli lapsena väga suur Astrid Lindgreni raamatute fänn. Oleks talle keegi toona öelnud, et tema pere hakatakse Segasummasuvila pereks kutsuma, oleks ta ilmselt ütlejad välja naernud. Praegu ta aga ühes oma abikaasa, seitsme lapse ja loomadega Suure-Jaanis Segasummasuvila pere elu elabki.

33-aastased Anni ja Tarvo Keskülla teadsid juba varakult, et tahavad noorelt lapsed saada. Kui palusin Anni Kesküllal ennast tutvustada, rääkis ta, et nad on põlised pärnakad, kes kümme aastat tagasi töö pärast Viljandisse kolisid, sellesse linna armusid ja siis Suure-Jaani maja ostsid.

Kordagi ei maininud Keskülla enda tutvustamise ajal seitset last. "Olen tootefotograaf, töötan täiskohaga ja mul ei ole kordagi olnud sellest ka pausi. Jah, lisaks sellele olen seitsme lapse ema, aga ma tunnen, et see ei ole ainus, mis mind määratleks. Mul on ka muu elu laste kõrval alles," põhjendas ta.

Tagasi üles