Finaalmängus kohtuvad Spordikool ja AP Mets

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordikool (valgetes särkides) oli poolfinaalis 75:67 üle mullusest finalistist Anttilast.
Spordikool (valgetes särkides) oli poolfinaalis 75:67 üle mullusest finalistist Anttilast. Foto: Roger Ote

Eeloleval laupäeval selgub Viljandimaa parim korvpallimeeskond. Kullaheitlusesse astuvad Spordikool ja AP Mets, pronksimängus on vastamisi Anttila ja Abja/Nuia meeskond.


Pühapäeval maakonna turniiril mängitud poolfinaalides alistas tiitlikaitsja AP Mets 73:60 Abja/Nuia ning Spordikool oli 75:67 üle mullusest finalistist Anttilast.

Maakonna meistrivõistluste finaalkohtumine algab laupäeval, 21. aprillil Viljandi spordihoones kell 15.30. Enne seda, kell 14 on sealsamas pronksmedalisti selgitav vastassseis.

Finaalidele eelneb kaks kohamängu, milles möödunud laupäeval veerandfinaalides kõrgemast konkurentsist pudenenud meeskonnad jagavad kohti viiendast kaheksandani. Kell 11 on spordihoones seitsmenda koha lahingus vastamisi Mõisaküla ja Tarvastu / Viiratsi Lihatöööstus ning kell 12.30 mängivad viienda positsiooni pärast Männimäe Külalistemaja ja Suure-Jaani.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles