Oleg Gross sai Viljandi veekeskuse tegevuskava esitamiseks kümme päeva

Copy
Ettevõtja Oleg Gross maandus neljapäeval kopteriga Viljandi järve ääres tühjale krundile, millele peaks kerkima spaahotell.
Ettevõtja Oleg Gross maandus neljapäeval kopteriga Viljandi järve ääres tühjale krundile, millele peaks kerkima spaahotell. Foto: Tiit Jürmann

Neljapäeva lõuna ajal maandus Viljandi järve ääres spaahotelli tarbeks kavandatud maatükile kopter. Sellest väljunud Oleg ja Georg Gross ning Roman Kusma kiirustasid raekotta, et linna- ja vallajuhtidega kohtuda.

Linnavõimu esindajad said teada, et Viljandi linna ja vallaga spaahotelli rajamise lepingu sõlminud osaühingu Aqva Hotelsi ostu-müügitehinguga on edasi liigutud, aga seda vormistatud veel ei ole. Aqva Hotelsi ostab juriidiliselt Grossile kuuluv ettevõte OG Elektra ning spaafirmast saab selle tütarfirma.

Viljandi linnapea Johan-Kristjan Konovalov teatas ühismeedias, et kohtus Oleg Grossi, Aqva Hotelsi ning Viljandi linna ja valla esindajatega. "Gross kinnitas veel kord oma kavatsust Aqva Hotels ära osta ja Viljandi järve äärde spaahotell ehitada. Linna ja valla esindajate poolt kinnitasime, et oleme valmis ettevõtjatele omavaheliste tehingute sõlmimiseks aega andma. Palusime Aqva Hotelsil edasisest tegevuskavast linna- ja vallavolikogu ka kirjalikult teavitada," märkis Konovalov.

Tagasi üles