Viljandimaa aasta küla tiitel otsib omanikku

Copy
Möödunud aastal ulatas ühenduse Kodukant Viljandimaa esindaja Enn Sarv aasta küla tunnistuse Valma külavanemale Medi Meikarile. 
Möödunud aastal ulatas ühenduse Kodukant Viljandimaa esindaja Enn Sarv aasta küla tunnistuse Valma külavanemale Medi Meikarile. Foto: Marko Saarm

12.–30. septembrini saab esitada oma kandidaadi Viljandimaa aasta küla võistlusele. Külasid saavad välja käia kõik märkajad ning kandidaadiks peab olema Viljandimaa küla, külade piirkond või alev, mille kogukond on esitaja arvates ettevõtlik ja ühtehoidev, tegutseb oma kodukoha nimel ning on sellega eeskujuks teistele. 

Et küla võistlema pääseks, tuleb esitajal täitsa ankeet siin ja panna kirja, miks just tema esitatud kandidaat peaks kandma Viljandimaa aasta küla tiitlit.

Ainuke piirang on, et küla, mida on Viljandimaa aasta küla tiitliga viimase viie aasta jooksul pärjatud, seekord kandidaadiks esitada ei saa. Need on Viljandi valla Valma küla, kes sai tiitli 2023. aastal, ja Põhja-Sakala valla Metsküla küla, kes pälvis tunnustuse 2020. aastal.

Tagasi üles