Viljandi keskmes laoti riita mitme ruumi jagu halge

Copy
Kolmapäeval jõudis Vabaduse platsile kallurauto kastis mitu ruumi puid, mille kunstikooli õpilased riita laovad. See on osake kunstikooli ettevõtmisest "Kunstikool pärib ...", mis juhatab sisse Pärandusfestivali. Fotol on kunstikooli direktor Laineli Parrest.
Kolmapäeval jõudis Vabaduse platsile kallurauto kastis mitu ruumi puid, mille kunstikooli õpilased riita laovad. See on osake kunstikooli ettevõtmisest "Kunstikool pärib ...", mis juhatab sisse Pärandusfestivali. Fotol on kunstikooli direktor Laineli Parrest. Foto: Marko Saarm

Terve septembrikuu jooksul ja veel tükikese oktoobristki ilmuvad Viljandi Vabaduse platsi ümbrusesse päranditeemalised kunstiteosed ja ettevõtmised. Sealne puiestee on ehitud mõistatustega ning kolmapäeva pärastlõunal hakati platsil puid riita laduma.

"Kolm ruumi ahjupuid ja kaks ruumi pliidipuid," täpsustas kunstikooli direktor Laineli Parrest. Puude ladumine on osa kunstikooli ettevõtmisest "Kunstikool pärib ...", mis omakorda kuulub oktoobri algul aset leidva Pärandusfestivali tiiva alla.

Tagasi üles