Kahtlus: noortekambad käivad Kassisaba tänaval kanepit suitsetamas

Copy
Viljandi Kassisaba tänava müürist on saanud noorte kogunemiskoht. Ümberringi vedelev praht näitab, et seal tegeldakse ka illegaalsete asjadega.
Viljandi Kassisaba tänava müürist on saanud noorte kogunemiskoht. Ümberringi vedelev praht näitab, et seal tegeldakse ka illegaalsete asjadega. Foto: Marko Saarm, erakogu

Viljandi Kassisaba tänaval oleks nagu pomm plahvatanud: maas vedeleb krõpsu- ja suitsupakke, puruks visatud viinapudeleid, plastpudeleid, millel põhi alt lõigatud, tulemasinaid ja lugematul arvul fooliumitükke. Muu rämpsu seas on õllepurk, mis keskelt kokku vajutatud ja millesse augud tehtud. Kogu see praht annab aimu, et peale alkoholi tarvitamise käiakse seal ka kanepit suitsetamas.

Kassisaba tänava nõlval tegutseva Waldorfi kooli sekretär Kaisa Kokk pöördus nädala alguses linnavalitsuse poole palvega sulgeda sel tänaval müüriava, sest müüripealne on mutunud noortekampade kogunemiskohaks ning kooli töötajatel on tulnud sealt alatasa prügi ja klaasikilde koristada.

Kokk rääkis, et varasematel aastatel koolil sellist muret nagu tänavu suve lõpus ei olnud. "Nüüd on asi päris hulluks läinud," tõdes ta. "Me ei ole kampadele otseselt peale sattunud, aga kui meil on majas olnud koristaja või töömees, siis nemad on tähele pannud, et müüri ääres on suur kisa ja naermine. Kogunejaid on selline viis ja enam."

Tagasi üles