Euroopa tiitlivõitlustel ühepaadil debüüdi teinud Doris Meinbek: nüüd on vähemalt aimdus, kuhumaani ma saan jõuda

Copy
Viljandi sõudja Doris Meinbek osales eelmisel nädalal Türgis esimest korda ühepaadil Euroopa U23 vanuseklassi meistrivõistlustel ning naasis kaheksanda kohaga.
Viljandi sõudja Doris Meinbek osales eelmisel nädalal Türgis esimest korda ühepaadil Euroopa U23 vanuseklassi meistrivõistlustel ning naasis kaheksanda kohaga. Foto: Robert Jürimaa

Kui seni oli Viljandi sõudeklubi sportlane Doris Meinbek arvukate tiitlitega oma nime sisesõudmise ajalukku raiunud, siis nüüd pani ta märgi maha vee peal ühepaadil, osaledes Türgis Euroopa alla 23-aastaste meistrivõistlustel. 

Eelmise nädala lõpul õnnestus Robert Jürimaa käe all treenival Meinbekil end Türgis Edirnes stardirivvi sättida tänu sellele, et juuli keskpaigas oli ta Eesti meistrivõistlustel täiskasvanute arvestuses kodujärve kuldadest tühjaks tõmmanud ja alla 23-aastaste Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsiooninormi täitnud. 

Nagu ta rääkis, on meilgi Eestis suvi pikalt kestnud, aga sealset ilma ei kannata siinsega võrrelda. "Seal oli väga suur kuumus,  selline 30-35 kraadi. Ükspäev näitas ka, et tajutav kuumus on 40 kraadi. Ikka küttis! Pealegi oli kõigil võistluspäevadel täielik küljelaine. Mitte midagi hellitavat ei olnud. Kui, siis võib-olla ainult see, et õnneks oli minu jaoks õigelt poolt see küljetuul."

Tagasi üles