Tosina aasta järel toob kevad Viljandisse jälle tasulise parkimise (3)

Copy
Viljandi kesklinna tasulise parkimisala piirid on praeguse plaani järgi kaardile joonistatud selliselt, et keset ala jääb tasuta avatuks kaks parklat - mõlemad Kaalu tänava ääres. Lisaks on tasuline parkimine kavandatud ka August Maramaa puiesteele ja sellega külgnevatele tänavatele.
Viljandi kesklinna tasulise parkimisala piirid on praeguse plaani järgi kaardile joonistatud selliselt, et keset ala jääb tasuta avatuks kaks parklat - mõlemad Kaalu tänava ääres. Lisaks on tasuline parkimine kavandatud ka August Maramaa puiesteele ja sellega külgnevatele tänavatele. Foto: Sakala

Ehkki Viljandi linnavolikogu alles asub linnajuhtide plaani arutama, liigub see selles suunas, et järgmise aasta maist tuleb hakata kesklinnas kasutama parkimiskella ja enam kui kahetunnise parkimise eest ka maksma.

Tasuline parkimine on enam kui kümneaastase vahe järel uuesti Viljandi tänavatele jõudmas eesmärgiga vähendada tööpäeviti auto pikaks ajaks kesklinna tänava äärde parkijate hulka.

Kesklinnas tegutseva toidukoha Legend omanik Tiit Mädamürk leidis, et mõte pole sugugi paha, sest see avab kesklinna äride klientidele rohkem parkimisvõimalusi. "Kaks tundi on täiesti piisav," lausus ta ennekõike oma klientidele mõeldes.

Tagasi üles