Viljandi padeliväljakutel selgusid esimesed maakonna meistrid

Copy
Nädalavahetusel mängiti Viljandimaa esimesed padelimeistrivõistlused. Pühapäeval selgusid paremad segapaarid: keskel kuldsed Sander Loigo ja Anelle Luik, vasakul hõbemedalistid Ott ja Marilis Ahonen ning paremal pronksmedalistid Priit ja Eneli Pihl.
Nädalavahetusel mängiti Viljandimaa esimesed padelimeistrivõistlused. Pühapäeval selgusid paremad segapaarid: keskel kuldsed Sander Loigo ja Anelle Luik, vasakul hõbemedalistid Ott ja Marilis Ahonen ning paremal pronksmedalistid Priit ja Eneli Pihl. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel panid maakonna padelimängijad oma vormi proovile ja pidasid maha Viljandimaa esimesed selle ala meistrivõistlused. Kui laupäeval selgus parim mees- ja naispaar, siis pühapäeval võeti mõõtu segapaarismängus. Kuldse duubli tegi Anelle Luik, kes võitis maakonna meistri tiitli nii nais- kui segapaarismängus.

Päike paistis kõrgelt ning ilmataat hoidis mängijaid, kostitades neid korraliku suveilmaga, kus soojakraade oli 25 või veidi rohkemgi. Nagu ütles Viljandimaa meistrivõistluste korraldaja ja ühtlasi siinse ala vedaja Ott Ahonen autasustamisel, olid võistlused ajaloolised nii esimese korra pärast kui seetõttu, et Viljandimaa sai juurde kahekordse tiitliga pärjatud mängija.

Nagu ütles Anelle Luik, siis magusamalt tuli tiitel segapaarismängus. "Seal oli natuke rohkem pusimist," tunnistas ta.

Tagasi üles