Poliitikud jõudsid kokkuleppele. Oleg Gross saab Viljandi veekeskuse rajamiseks võimaluse (2)

Copy
Ettevõtja Oleg Gross kinnitas Viljandi linnavolikogu ees, et kui tehing osaühingu Aqva Hotels omanikega teoks saab, valmib spaahotell järve ääres 2027. aastal.
Ettevõtja Oleg Gross kinnitas Viljandi linnavolikogu ees, et kui tehing osaühingu Aqva Hotels omanikega teoks saab, valmib spaahotell järve ääres 2027. aastal. Foto: Elmo Riig

Viljandi valla ja linna poliitikud jõudsid kolmapäeval raekojas ühisele arusaamale, et spaahotelli rajamiseks ja lastele ujulatundide ostmiseks sõlmitud lepingut osaühinguga Aqva Hotels prügikasti ei heideta ning uus arendaja saab võimaluse end näidata.

Spaahotelli rajamiseks korra kaheaastase lepingupikenduse saanud, aga sellest ajast üle läinud Aqva Hotelsi esindaja Roman Kusma teatas eelmisel nädalal Viljandimaa poliitikutele, et spaafirma senised omanikud tahavad kogu ettevõtte müüa Rakvere suurettevõtjale Oleg Grossile.

Valla- ja linnavolikogu ees esinenud Oleg Gross teatas, et ostab Rakveres 16 aastat tagasi valminud suure spaahotelli ja Viljandi spaahotelli projekti ning tahab suure arendusega juba kevadel pihta hakata. Otsusest anti poliitikutele teada kolm päeva enne kehtiva lepingu viimast tähtaega, sest selle järgi oleks pidanud spaahotell, veekeskus ja ujula valmima tänavu 1. septembril, kuid ehitust pole veel alustatudki.

Tagasi üles