Linn asus jälle spordihoone kohviku pidajat otsima

Copy
Mullu kevadel kolis Viljandi spordihoones pikka aega kohvikut pidanud ettevõte sealt välja, selle aasta alguses leitud uue kohvikupidajaga linnal koostöö kuigi kaua ei kestnud ja nüüd ootavad need ruumid jälle kedagi, kes seal eeskätt sportlastele süüa pakuks. 
Mullu kevadel kolis Viljandi spordihoones pikka aega kohvikut pidanud ettevõte sealt välja, selle aasta alguses leitud uue kohvikupidajaga linnal koostöö kuigi kaua ei kestnud ja nüüd ootavad need ruumid jälle kedagi, kes seal eeskätt sportlastele süüa pakuks. Foto: Jan Randar Raidma

Kui huvi üles näidanud neli ettevõtet ka ametlikult huvi kinnitavad, võib Viljandi spordihoones taas kohvikupidaja olla oktoobrist.

Linnavalitsuse istungil läinud esmaspäeval otsustati anda Vaksali tänav 4 kohvikuruumid üürile kirjaliku enampakkumise teel. Enampakkumine algas 4. septembril ning kestab 14 päeva.

Linna haldusameti juhataja Andres Mägi on oma sõnul hiljuti saanud telefonikõnesid ja kirju neljalt spordihoone kohviku ruumidest huvitatult. "Täitsa uskumatu olukord. Teeme väikse konkursi ja vaatame, kas need, kes ruumide kohta uurinud on, tegelikult ka huvitatud on," rääkis ta. 

Tagasi üles