Eesti naiskond lõpetas koondisesuve kaotusega Sloveeniale

Copy
Eesti naiskonnal tuli koondisesuvi lõpetada 0:3 kaotusega Sloveenia vastu. Nagu nentis Viljandi võrkpallikasvandikust koondislane Kristiine Miilen, näitas Eesti esimeses geimis ilusat mängu ja võitles visalt, aga kohtumise edasine kulg jäi arusaamatuks.
Eesti naiskonnal tuli koondisesuvi lõpetada 0:3 kaotusega Sloveenia vastu. Nagu nentis Viljandi võrkpallikasvandikust koondislane Kristiine Miilen, näitas Eesti esimeses geimis ilusat mängu ja võitles visalt, aga kohtumise edasine kulg jäi arusaamatuks. Foto: CEV

Eesti naiste võrkpallikoondis kaotas sel suvel mõlemad Euroopa meistrivõistluste valiksarja C-alagrupi mängud: kodus jäi ta 1:3 alla Iisraelile ning eelmisel nädalal sai võõrsil 0:3 lüüa Sloveenialt.

Naiskond, mille algkoosseisus oli ka kolm Viljandi võrkpallikasvandikku Kristiine Miilen, Liisbet Pill ja Janelle Leenurm, kaotas Sloveeniale 21:25, 16:25, 17:25.

Koondise edukaim mängija oli Miilen 11 punktiga. Nagu ta mängujärgses intervjuus nentis, ei mõista ta, kuidas sellisesse kaotuste auku on satutud. "Alates sellest Läti mängust, mis oli augusti alguses, oleme mingis augus olnud – ei ole ühtegi võitu saanud. Ma lugesin kokku, et see aasta oleme reaalselt saanud kolm-neli võitu terve suve peale. Kuidagi see säde on kadunud."
Tagasi üles