Rakvere ettevõtjate pooleli olev suurtehing toob Viljandisse uue veekeskuse arendaja (1)

Copy
Rakvere spaahotelli juht Roman Kusma (vasakul) ning OG Elektra suuromanik Oleg Gross (keskel) ja tema poeg, OG Elektra nõukogu liige Georg Gross käisid oma plaane selgitamas nii Viljandi linna- kui vallapoliitikutele, sest nii linn kui vald on spaahotelli rajamisel lepingupartnerid.
Rakvere spaahotelli juht Roman Kusma (vasakul) ning OG Elektra suuromanik Oleg Gross (keskel) ja tema poeg, OG Elektra nõukogu liige Georg Gross käisid oma plaane selgitamas nii Viljandi linna- kui vallapoliitikutele, sest nii linn kui vald on spaahotelli rajamisel lepingupartnerid. Foto: Elmo Riig

Rakvere ettevõtja Oleg Gross teatas neljapäeval, et soovib ära osta Rakvere Aqva spaahotelli ning sellega koos ka Viljandi veekeskuse ja suure hotelli arendamise plaani, mis seni pole paberilt edasi jõudnud.

Suurarenduse senine eestvedaja Roman Kusma ja suurettevõtja Oleg Gross astusid Viljandi linna- ja vallapoliitikute ette ning avalikustasid plaani, mille kohaselt peaks Grossist varsti saama nii Rakvere kui projektina paberil oleva Viljandi spaahotelli omanik, neli päeva enne seda, kui Viljandi linna ja vallaga sõlmitud lepingu kohaselt peaks osaühing Aqva Hotels Viljandis spaahotelli avama.

"Mõte on tõsine," kinnitas Gross. "Paari miljoni euro osas hind veel kõigub, aga suure tõenäosusega teeme ära."

Tagasi üles