Viljandis treeniv Lisette Böttker tõi maailmameistrivõistlustelt pronksi

Copy
Selle aasta kevadest Viljandis treener Rain Aleksandrovi käe all harjutav maadleja Lisette Böttker tõi U-17 vanuseklassi maailmameistrivõistlustelt pronksmedali.
Selle aasta kevadest Viljandis treener Rain Aleksandrovi käe all harjutav maadleja Lisette Böttker tõi U-17 vanuseklassi maailmameistrivõistlustelt pronksmedali. Foto: Erakogu

Eestlanna Lisette Böttker võitis eelmisel nädalal Jordaanias peetud U-17 vanuseklassi maadluse maailmameistrivõistlustel naiste kehakaalus kuni 53 kilogrammi pronksmedali, alistades pronksimatšis Euroopa meistri. Tänavu kevadest on ta harjutanud Viljandis treener Rain Aleksandrovi käe all ning nagu Aleksandrov ütles, jääbki maailma pronksineiu nüüd siia treenima ning hakkab esindama siinset klubi.

"Mul ei ole see siimaani kohale jõudnud," tunnistas Rain Aleksandrov pisut käriseval häälel ja lisas: "Pärast esimest matši läks hääl ära, siiamaani taastun."

Böttker hakkas Viljandi treeneriga koostööd tegema maikuus pärast treeneri vahetamist. "Kunagi ta treenis ka aasta aega Viljandis, siis võitsime U15 vanuseklassis medali. Nüüd oli ta mingi aja Tallinnas, aga seal vist asjad ei sujunud," kõneles Aleksandrov. Tema sõnul võetakse ka klubivahetus lähiajal ette, nii et edaspidi esindab Böttker Viljandi Tulevikku ja astub ühtlasi Viljandi spordikooli.

Tagasi üles