Spordinädal kutsub kogu Eestit liikuma

Copy
Spordinädala juhatab sisse 1. septembril algav sammukogumise kampaania "Tõmbame käima!".
Spordinädala juhatab sisse 1. septembril algav sammukogumise kampaania "Tõmbame käima!". Foto: Marko Saarm

23.–30. septembrini taas asetleidev spordinädal pakub üle 1000 liikumisvõimaluse nii algajatele kui ka harrastajatele. Spordinädala juhatab sisse 1. septembril algav sammukogumise kampaania "Tõmbame käima!", millega on oodatud liituma kõik soovijad ning mis on kõigile jõukohane võimalus regulaarse liikumisega alustamiseks. Kõik liikumisentusiastid on oodatud ka ise spordinädalal ettevõtmisi algatama ja neid programmi lisama.

"Sel aastal toimub spordinädal juba kümnendat korda ning selle juhtmõtteks on "Liigume koos!"," ütles liikumisharrastuse kompetentsikeskuse projektijuht ja Euroopa spordinädala koordinaator Eestis Renna Nelis. Ta lisas, et spordinädala eesmärk on julgustada väikeste sammudega senisest aktiivsema elustiili poole liikuma eelkõige neid, kes liikumist mingil põhjusel veel harrastanud ei ole.

Nelis märkis, et avatud treeningute, kogukondlike algatuste ja traditsiooniliste liikumisürituste kaudu saab pakkuda meelepäraseid liikumisviise, mida tervise nimel harrastada. "Koos liikudes on uuringute kohaselt motivatsioon ja liikumisest saadav kasu ka suuremad."
Tagasi üles