Suislepa sadamas viisid vargad öösel kahelt paadilt mootori (1)

Copy
Selline vaatepilt avanes esmaspäeva hommikul kahele paadiomanikule Suislepa sadamas: vargad olid viinud paadid vastaskaldale ja mõlemad mootorid kaasa võtnud.
Selline vaatepilt avanes esmaspäeva hommikul kahele paadiomanikule Suislepa sadamas: vargad olid viinud paadid vastaskaldale ja mõlemad mootorid kaasa võtnud. Foto: Erakogu

Ööl vastu esmaspäeva varastati Viljandi vallas Suislepa külas paadikuuride juurest kahe mootorpaadi mootor. Alles hiljuti, juuli lõpus viidi Suislepa töökojast ära suures koguses tööriistu.

Üks mootorita jäänud paatidest oli perekond Lauri oma. Nagu Tõnis Laur ütles, on seda kasutatud tavapärase sõiduvahendina, et koju pääseda, seega tegi ta üleskutse: kui keegi juhtus seal kandis midagi kahtlast nägema või kuulma, võetagu temaga ühendust.

"Suislepa paadisadamas seisis kaks mootorpaati, üks neist oli meie oma. Ühe mootor oli Tohatsu 30, teisel 25-hõbujõuline," rääkis Laur. "Esmase info järgi viidi paadid kuuride juurest vastaskaldale, kus on paadi sisse- ja väljalaskmiseks slipp, ning seal slipi juures võeti mootorid maha. Kõik trossid ja juhtmed on puruks lõigatud."

Tagasi üles