Rabelung on läbi ja huvikool alustab õppeaastat oma majas

Copy
Veidi rohkem kui pool aastat kestnud renoveerimistööd Viljandi huvikoolis on lõppenud, nii et ringid saavad uut õppeaastat alustada oma majas. Pildil huvikooli direktor Piret Mädamürk. 
Veidi rohkem kui pool aastat kestnud renoveerimistööd Viljandi huvikoolis on lõppenud, nii et ringid saavad uut õppeaastat alustada oma majas. Pildil huvikooli direktor Piret Mädamürk. Foto: Elmo Riig

Viljandi huvikooli aasta alguses alanud renoveerimine on lõpule jõudnud, asjad on asenduspindadelt tagasi kolitud ja uus õppeaasta võib alata oma majas.

Jaanuari lõpust tegutsesid huvikooli ringid asenduspindadel. Renoveerimine täitis põhiliselt kaht eesmärki: tuli parandada hoone energiatõhusust ja ligipääsetavust.

Energiatõhususe parandamiseks vahetati välja aknad ja tehnosüsteemid ning uuendati kütte- ja ventilatsioonisüsteemi, samuti vee- ja kanalisatsioonitorustikku. Ligipääsetavust parandab pisike juurdeehitis, mis täidab liftišahti funktsiooni. Sinna juurdeehitisse tulid ka inva- ja tavatualett. Samuti loodi majja pesemisvõimalus, mida seal seni ei ole olnud.

Tagasi üles