Malevast välja jäänud noored leidsid suvetöö värskes poes

Copy
Sel suvel Abja-Paluojal ukse avanud uuskasutuspood pakkus suvist teenistust noortele ning nagu üks neist Raimo Varik ütles, kasutaks ta niisugust töövõimalust hea meelega tulevalgi suvel.
Sel suvel Abja-Paluojal ukse avanud uuskasutuspood pakkus suvist teenistust noortele ning nagu üks neist Raimo Varik ütles, kasutaks ta niisugust töövõimalust hea meelega tulevalgi suvel. Foto: Elmo Riig

Abja-Paluoja malevast välja jäänud noored leidsid endale rakendust uuskasutuspoes, mis kohalike abiga selle suve esimesel poolel ukse avas ja on kooliõpilaste eestvedamisel tänini tublilt toimetanud.

"Üks päev Ivo tegi ettepaneku, et teeks sellise poe, ja uuris, kas ma ei tahaks seal suvel natuke lisaraha teeninda," lausus Raimo Varik, kes läheb ees ootaval õppeaastal Abja gümnaasiumi üheksandasse klassi. "Olin pakkumisega nõus ja nii see läks."

Varik kõneles, et oli proovinud esiti malevasse saada, aga polnud sinna pääsenud. Samamoodi oli tema teada läinud kahe tüdrukuga, kes uuskasutuspoes suvise töö leidsid. Nüüd teevadki nad tema sõnul teatud töötundide järel vahetusi ja teenistus on päris kena.

Tagasi üles