ERK Rahvuslaste ja konservatiivide erakond lõi Viljandisse oma osakonna

Copy
Erakond Eesti Rahvuslased ja Konservatiivid lõi Viljandi osakonna. Pildil (vasakult) Kalle Kivistik, Rein Suurkask, Alar Ani, Irina Kibe, Andres Alvre ja Valter Kraavi.
Erakond Eesti Rahvuslased ja Konservatiivid lõi Viljandi osakonna. Pildil (vasakult) Kalle Kivistik, Rein Suurkask, Alar Ani, Irina Kibe, Andres Alvre ja Valter Kraavi. Foto: Erakond Eesti Rahvuslased Ja Konservatiivid

Laupäeva õhtul oli Viljandis Sakala keskuses erakonna Eesti Rahvuslased ja Konservatiivid (ERK) Viljandi osakonna asutamise koosolek. Osakonna esimeheks valiti endine riigikogu liige ja ettevõtja Rein Suurkask, kes oli enne Eesti Konservatiivsest Rahvaerakonnast (EKRE) lahkumist samuti partei siinse piirkonna esimees. Pühapäeval valiti Suurkask ka ERK-i juhatusse.

ERK-i Viljandi osakonna aseesimeesteks valiti Andres Alvre ja Kalle Kivistik ning juhatuse liikmeteks Tuuli Soomets, Alar Ani, Valter Kraavi ja Irina Kibe.

Rein Suurkask kõneles, et praegu on Viljandi osakonna liikmeid mõnevõrra rohkem kui kolm, millega annaks põhikirja järgi osakonna ära moodustada. "Esimene eesmärk ongi praegu liikmete arvu kasvatamine," lausus ta ning nentis, et uue erakonna suhtes ollakse ikka veidi skeptiline ja äraootaval seisukohal, aga kindlasti on plaanis sellega juba järgmisel aastal kohalikel valimistel hääli püüdma minna.

Tagasi üles