Viljandi kesklinna hotell sulges kokkade ja klientide puuduse tõttu oma soodsa lõunabufee (1)

Copy
"Bufee ei tasunud end enam majanduslikult ära. Õhtuse à la carte restorani sulgesime juba juuli alguses," nentis Grand Hotell Viljandi finantsjuht Aivar Talvet.
"Bufee ei tasunud end enam majanduslikult ära. Õhtuse à la carte restorani sulgesime juba juuli alguses," nentis Grand Hotell Viljandi finantsjuht Aivar Talvet. Foto: Elmo Riig

Grand Hotel Viljandi pani 1. augustist kinni oma populaarse lõunabufee, sest sööjaid oli väheks jäänud ja pealekauba ostis konkurent koka üle.

1. augustist ei valmista hotelli restoran enam päevapakkumisi. Ühismeedias andis ta teada, et edaspidi saab seal pidada ainult koosolekuid, sünnipäevi ja peiesid. 

Hotelli finantsjuht Aivar Talvet rääkis Sakalale, et ilmselt on majanduskriis ja inimeste ebakindel majanduslik olukord saanud ka nende päevapakkumiste kliendid kätte. "Bufee ei tasunud end enam majanduslikult ära. Õhtuse à la carte restorani sulgesime juba juuli alguses. Eks neid lõunasöögikohti ole Viljandi kesklinnas ka omajagu," nentis Talvet.

Tagasi üles