SAKALA LAVA Puuluup: Euroopa Liit ei luba laval kandleid põletada

Sakala lava esimene külaline oli Puuluup ehk Marko Veisson (paremal) ja Ramo Teder. Sakala poolt veeretas jutulõnga kultuuritoimetaja Margus Haav (keskel).
Sakala lava esimene külaline oli Puuluup ehk Marko Veisson (paremal) ja Ramo Teder. Sakala poolt veeretas jutulõnga kultuuritoimetaja Margus Haav (keskel). Foto: Marko Saarm

Sakala lava esimeseks külaliseks olnud Puuluup ehk Marko Veisson ja Ramo Teder rääkisid sellest, kuidas paistab publik esineja poolt, ning püüdsid lahata, mis on õieti nende fenomeni taga. Sakala laval oli ühtlasi üks vähestest Puuluubi ülesastumistest, kus Veisson ei sukeldunud publiku sekka. Küll aga kõneles lähemalt, mis tunne õieti on lasta ennast kätel kanda.

Aastatetagune Trad.Attack!-i Teise Kirsimäe rekordkontserdi kuulajate arv 7000 sai neljapäeval Puuluubi austajatel ületatud. Tänavu festivali pealavaks saanud Viljandi laululava avakontsert neljapäeva õhtul on kindlasti üks neid, mis jääb kauaks meelde.

Rekordkontsert lõppes parimates psühhedeelsetes toonides ja läks kohati nii metsikuks, et võis arvata, nagu peksaksid mehed lõpuks seitsmekümnendate aastate traditsioonis oma pillid segi. Tuli siis neil selline plaan ka päriselt?

Tagasi üles