Viljandisse lisapatrulle toonud politsei loodab folgiliste mõistlikkusele

Copy
Politsei loodab, et inimesed on liigeldes ja pidutsedes mõistlikud. Siis tuleb tore festival.
Politsei loodab, et inimesed on liigeldes ja pidutsedes mõistlikud. Siis tuleb tore festival. Foto: Marko Saarm

Täna algav pärimusmuusika festival toob Viljandisse sisuliselt lisaks veel teise linnatäie rahvast muusikat nautima. Viljandi politseijaoskond on menetlusgrupi juhi Meelis Lille sõnul peo ajal suuremate jõududega väljas, kuid eelkõige loodavad korravalvurid inimeste mõistlikkusele. "Et kõigil oleks hea, ilus ja rahulik pidu."

Küsimusele, mida tähendab suur pidu Viljandi politseijaoskonnale, vastas Meelis Lill, et ilmselt tuleb tavaline töönädalavahetus. "Me oleme valmistunud nagu igal aastal ja kindlasti oleme tavalisest suuremate jõududega väljas, aga loodame parimat," lausus ta ja lisas, et abiväge on tulemas ka kaugemalt kui Viljandist. "Meil on kesküksuste inimesed siin olemas. Ütleme nii, et on natuke suurem kui tavapärane väljapanek."

Tänavu on festivalil tasuta ja kõigile avatud toiduala vanalinnas Laidori platsil. Lill lausus, et toidualasid on sisuliselt kaks, üks neist festivalilalal ja teine, kõigile tasuta avatud ala väljas. Lill rääkis, et välitoidualale on ürituse korraldajad võtnud turvama turvafima. "Me oleme mitmel korral saanud korraldajate ja turvafirmaga kokku ja koostöö laabub."

Tagasi üles