Viljandi tuletõrjedepoo läks rendipindu pakkuvale ettevõttele

Copy
1977. aastal ehitatud ja ehitismälestiseks kuulutatud Viljandi tuletõrjedepoo leidis kaua otsitud omaniku. 
1977. aastal ehitatud ja ehitismälestiseks kuulutatud Viljandi tuletõrjedepoo leidis kaua otsitud omaniku. Foto: Marko Saarm

Viljandi vanal punasel tuletõrjemajal, mis uue komandohoone avamise järel tühjaks jäi ning mille riik 395 000 euroga müüki pani, on eelmisest nädalast uus omanik. 

Tehing vormistati eelmisel neljapäeval notaris 395 000 euro eest, millele lisandus käibemaks. Riigi Kinnisvara aktsiaselts andmetel kuulub tuletõrjehoone nüüd osaühingule Askersund Trading, mille omanik on Uuno Tuuling. Ettevõte tegeleb transpordi ja kinnisvara rendiga nii Viljandis kui ka Pärnumaal. Lisaks rendipindadele oni inforegistri andmetel  Askersund Tradingu põhitegevusalad kasvava metsa ülestöötamine ja müük ning transporditeenuse osutamine. 

Uuno Tuulingu sõnul tulevad tuletõrjedepoo ruumidesse rendipinnad, mille ruumilahendus sõltub rentniku enda soovidest. "Meil on Pärnumaal rentnikud, kes on avaldanud soovi suuremate pindade järele, niisiis laiendasime oma pindasid Viljandisse," ütles Tuuling.

Tagasi üles