VIDEO JA GALERII 36 tundi kestnud noorte võitlejate võistlusel läbiti üle 80 kilomeetri ning pendeldati maa ja taeva vahel

Reede õhtul alanud ja pühapäeva hommikul lõppenud Kaitseliidu patrullvõistluse PõSa 2024 ajal valitsenud ilm ei olnud noorkotkaste ega kodutütarde vastu armuline. Noored ligunesid pesuni läbi, aga võistlesid valdavalt siiski vapralt lõpuni. Võitnud võistkonna kilometraaž küündis pühapäeva hommikuks 86 kilomeetrini. 

Kaitseliidu Põlva ja Sakala maleva noortekogu korraldasid patrullvõistluse PõSa 2024 noorkotkastele ja kodutütardele üle Eesti. Kui varasemad kaks aastat rännati Põlvamaa metsades ja rabades, siis tänavu avastati Viljandimaa maastikke. 18 võistkonda startis rajale 19. juuli õhtul kell 20 Holstre-Polli spordikeskusest.

Rajal täitsid võistkonnad eriilmelisi ülesandeid. Seejuures ei puudunud ka vastutegevus, mille eesmärk oli võistlejad kruusa- ja asfaltteedest eemal hoida. Laupäeva õhtuks jõudsid noored Viljandisse. Võistluse esimene etapp kulmineerus laskumisega Viljandi lossimägede rippsillalt.

Tagasi üles