VIDEO Johann Poolak: kui olud on keerulised, võib see kogu pundi võrdsemaks teha

Eesti paarisaerulises neljapaadis olümpiale suunduv Johann Poolak märkis neljapäeval, et kõige raskemad treeningud on nüüd seljataga ja nende pealt saadi päris hea minek.
Eesti paarisaerulises neljapaadis olümpiale suunduv Johann Poolak märkis neljapäeval, et kõige raskemad treeningud on nüüd seljataga ja nende pealt saadi päris hea minek. Foto: Jan Randar Raidma

Pärast viimast ühistreeningut Viljandi järvel ja vähem kui kaks päeva enne sõitu Pariisi olümpiamängudele tõdes Eesti neljapaadi eessõudja Johann Poolak, et kõige raskemad treeningud on nüüd seljataga ja nende pealt saadi päris hea minek.

"Ega see ei olegi veel täitsa kohale jõudnud," vastas oma esimeste olümpiamängude ootuses Johann Poolak küsimusele, millised on emotsioonid vahetult enne minekut. Poolaku sõnul on viimased nädalad kiiresti läinud ja ootamatult ongi laupäevane lennukuupäev käes. "See kõige parem emotsioon tuleb lennujaamast, kui on aeg käes, või kui maandume Pariisis. Siis hakkad aru saama, kuhu sa lähed," rääkis ta.

Olümpiasportlase sõnul on kaks päeva olnud rasked treeningud. "Keha on praegu natuke väsinud, täna oli selline pikk poolteisetunnine taastav treening," rääkis ta. "Meil olid sellised võistlustempos treeningud, selle nelja aasta kõige raskemad. Sealt saime päris hea mineku."  Sama päeva treeningu kohta ütles ta, et see oli rahulikumat laadi: puhati närve ja keha.

Tagasi üles