OLÜMPIAMÄNGUD VIDEO. Viljandis paat kokku ja Pariisi poole! Allar Raja: kõigil püsis fookus tõmbel

Eesti paarisaeruline neljapaat kastis neljapäeva ennelõunal aerud viimast korda enne tähtsat jõuproovi Viljandi järve. Allar Raja sõnul tunneb meeskond end olümpiamängude eel hästi.
Eesti paarisaeruline neljapaat kastis neljapäeva ennelõunal aerud viimast korda enne tähtsat jõuproovi Viljandi järve. Allar Raja sõnul tunneb meeskond end olümpiamängude eel hästi. Foto: Jan Randar Raidma

Eesti paarisaeruline neljapaat kastis neljapäeva ennelõunal aerud Viljandi järve, et teha veel üks ühistreening enne laupäevahommikust lendu Pariisi olümpiamängudele. Allar Raja, kes pärast traumat sai taas koha paadis sisse võtta selle nädala alguses, tõdes, et käsi käib päris hästi ning kõigil püsib fookus tõmbel.

Viljandi järvel olümpiavormi ladunud paatkonna liikme Allar Raja sõnul on käeluumurrust taastumine läinud kenasti. "Käsi käib päris hästi. Tunnen, et ta on olemas. Üht-teist on vahepeal juhtunud, aga selle, mis vaja, teeb ära," rääkis ta. "Otseselt sõudmist ei sega, aga väike teraapia käib trenni ette ja taha."


Tagasi üles