Viljandi linnavalitsus ootab üliõpilasi ja kutseõppureid aastastipendiumi taotlema

Copy
Viljandi linnavalitsus ootab 1. augustini taotlusi, et anda aastastipendiumid kõrgharidust omandavatele üliõpilastele ja kutseõpilastele.
Viljandi linnavalitsus ootab 1. augustini taotlusi, et anda aastastipendiumid kõrgharidust omandavatele üliõpilastele ja kutseõpilastele. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus ootab 1. augustini taotlusi, et anda aastastipendiumid kõrgharidust omandavatele üliõpilastele ja kutseõpilastele. Taotlusi võivad esitada nii õpilased kui ka õppeasutused.

Kõrgharidusstipendiumile oodatakse kandideerima Viljandist kõrgemasse õppeasutusse õppima läinud ning hästi õppivaid üliõpilasi. Nende tunnustamiseks annab linnavalitsus välja kümme aastastipendiumi.

Kutseõppeasutustesse õppima läinud hästi õppivate õpilaste tunnustamiseks ja õpingute edasiseks jätkamiseks annab linnavalitsus välja kaks aastastipendiumi: tehnilistel erialadel õppivale ning teistel erialadel õppivale õpilasele. Stipendiumi suurus on 1000 eurot, mis makstakse välja 10 kuu jooksul võrdsete osadena.

Tagasi üles