Viljandimaal lahvatas Toobalite kisma. "Ega me salli üksteist üldse!" (1)

Copy
Põhja-Sakala abivallavanemal Kaie Toobalil oli 12. juulil viimane tööpäev. Selle vältel jõudis ta esitada volikogu revisjonikomisjonile avalduse, et kahe aasta tagune rahandusministeeriumi uuritud juhtum uuesti letti võetaks.
Põhja-Sakala abivallavanemal Kaie Toobalil oli 12. juulil viimane tööpäev. Selle vältel jõudis ta esitada volikogu revisjonikomisjonile avalduse, et kahe aasta tagune rahandusministeeriumi uuritud juhtum uuesti letti võetaks. Foto: Elmo Riig

Rahandusministeerium uuris tunamullu põhjalikult, miks Põhja-Sakala vald maksis toonase volikogu esimehe Priit Toobali firmale Ukraina sõjapõgenike toitlustamise eest märksa suurema summa, kui valla hankekorra järgi võiks hanketa tasuda, kuid 12. juulil ametist lahkunud abivallavanem Kaie Toobal esitas volikogu revisjonikomisjonile oma viimasel tööpäeval avalduse, et see juhtum uuesti läbi valgustataks.

Kaie Toobal palus avalduses, et revisjonikomisjon revideeriks ja selgitaks välja Priit Toobali võimaliku toimingupiirangute rikkumise ajavahemikul 13. november 2021 kuni 22. september 2022.

"Palun revideerimise käigus hinnata volikogu esimehe ja erahuvide vastuolu (näiteks ukraina sõjapõgenike majutus ja toitlustamine) kõigi Priit Toobaliga seotud ettevõtete ja mittetulundusühingute osas,” seisab avalduses.

Tagasi üles