Lauluväljakule kogunes jalgpalli finaali vaatama üle kolmesaja inimese

Copy
Mõned minutid enne kella 22, oli Viljandi laulukaare alune rahvast täis, et vaadata üheskoos jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaali.
Mõned minutid enne kella 22, oli Viljandi laulukaare alune rahvast täis, et vaadata üheskoos jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaali. Foto: Kenno Soo

Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi eestvedamisel kogunes pühapäeva õhtul Euroopa meistrivõistluste finaali vaatama rohkem kui kolmsada inimest.

Üheskoos vaadati kell 22 Berliinis alanud mängu, aga rahvast hakkas kogunema juba kella 19 ajal, kui oli välja kuulutatud kogu linna jalkapeo algus. Tuleviku jalgpalliklubi tegevjuht Rihard Reimaa ütles esmaspäeval, et umbes pooled tulnutest olid Viljandi Tulevikuga seotud jalgpallurid ja nende pereliikmed. Oli nii Hispaania kui Inglismaa poolehoidjaid. Ühe võistkonna edu puhul kostis eri kohtadest rõõmuhõiskeid ja väikest vastaste tögamist, aga kõik jäi Reimaa sõnutsi väga sõbralikuks.

"Kaasa elati võimsalt. Ühe värava tähistamise suutsime videole püüda, seda saab vaadata Viljandi Tuleviku Instagramis. Melu ja möll oli isegi üle ootuste kõva," rääkis Reimaa. Publikus oli näha mõnda Inglismaa lippu, aga pasunaid ja trumme mitte.

Tagasi üles