Päästjad kustutasid välgutabamusest süttinud puu ning salapäraselt põlema läinud auto

Copy
Nädalavahetus tõi Viljandimaa päästjatele palju tööd.
Nädalavahetus tõi Viljandimaa päästjatele palju tööd. Foto: Urmas Luik (Pärnu Postimees)

Möödunud nädalavahetus oli Viljandimaa päästjatele tihe. Lisaks välgutabamusest süttinud puu kustutamisele tuli kustutada ka seni teadmata põhjustel süttinud sõiduautot.

Reedel kella 11.19 ajal lõi Mulgi vallas Veelikse külas tee ääres kasvava pajupuu sisse välk ning süütas selle põlema. Mõisaküla vabatahtlikud päästjad kustutasid puu.

Laupäeval kell 6.01 anti häirekeskusele teada, et Mulgi vallas Raja külas põlevad lammutatud hoone jäägid. Hoone oli olnud umbes saja ruutmeetri suurune. Päästjad kustutasid põlengu umbes poolteise tunniga.

Pühapäev algas päästjatele sõiduga Mulgi valla Sarja külla, kus kella poole üheksa paiku oli auto teelt välja sõitnud ja üks inimene vajas autost väljapääsemiseks abi. Kella 11.09 ajal eemaldasid päästjad teele kukkunud puu Viljandi vallas Valma külas.

Samal päeval kella 22.30 ajal tuli teade, et Viljandi vallas Vardja külas on süttinud sõiduauto. See põles lahtise leegiga. Päästjad likvideerisid põlengu veerand tunniga. Tulekahju tekkepõhjust teada ei ole.

Tagasi üles