Ehitustööd sulgesid nädalaks rongidele Balti jaama

Copy
Edelasuuna rongidele on järgmise nädala esmaspäeva lõpuni lõpp-peatuseks Tallinn-Väike.
Edelasuuna rongidele on järgmise nädala esmaspäeva lõpuni lõpp-peatuseks Tallinn-Väike. Foto: Elmo Riig

Esmaspäevast on Balti jaam Paldiski maantee viadukti ehitustööde tõttu rongiliiklusele suletud ning reisirongide Tallinna alg- ja lõpp-peatus on Lillekülas, Kitsekülas ja Tallinn-Väike jaamas. Muudatused vältavad nädal aega ning lõpevad järgmisel esmaspäeval. Viljandist väljuva rongi lõpp-peatus on nädal aega Tallinn-Väike.

Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe andis teada, et Paldiski maantee viadukti ehitustööde tõttu on Balti jaam reisirongidele 15.–21. juulini suletud ning rongid alustavad ja lõpetavad oma Tallinna-suuna sõite Lilleküla, Kitseküla ja Tallinn-Väike jaamas. Ajutistest alg- ja lõppjaamadest edasisõiduks saab kasutada linnasisest ühistransporti.

"Teise suuna rongile ümberistumiseks tuleb liikuda ajutiste lõppjaamade vahel. Need on üksteisest jalutuskäigu kaugusel, kuid nende vahel liikumiseks saab kasutada ka elektrilisi tõukerattaid, mida oleme toonud koostöös Tuule ja Boltiga jaamade lähedusse tavapärasest rohkem," ütles Mäe pressiteate vahendusel.

Ajutine liikluskorraldus toob kaasa muudatusi sõiduplaanis. "Lilleküla, Tondi, Järve, Rahumäe, Nõmme, Hiiu ja Kivimäe peatuses tuleb jälgida perroonidele paigaldatud infosilte rongide väljumise kohta, sest mitu rongi ei saa ajutiste ümberkorralduste tõttu väljuda harjumuspäraste perroonide äärest."

Tallinna linnavalitsus on andnud Elroni mittetallinlastest sõitjatele loa tasuta sõiduks bussidega number 7, 12, 13, 15, 45, 49, 54, 64, 65, 5, 14, 16, 18, 18A, 20, 20A, 28, 32, 36 ja 73, trolliga number 4 ja trammiga number 4. 

22. juulist ehk siis järgmise nädala teisipäevast saavad rongid taas sõita Balti jaama.

Tagasi üles