Kahes maakonna otsas peetakse nädalavahetusel Eesti esiartistidega suurpidusid (1)

Copy
Võhma linnapäevadel astub laupäeva õhtul lavale Stefan. 
Võhma linnapäevadel astub laupäeva õhtul lavale Stefan. Foto: Konstantin Sednev

Nädalavahetusel leiavad kahes Viljandimaa otsas aset suve suurpeod, millel astuvad üles Eesti nimekaimad artistid. Võhma linnapäevade esinejate hulgast leiab Alika Milova, Stefani ja Villemdrillemi ning Karksi kihelkonnapäevadel astuvad lavale Tanel Padar ja Púr Múdd.

"Programm on tihe," tõdes Põhja-Sakala kultuurikeskuse kultuuritöötaja Sirje Fedjuk, kes reedel ja laupäeval Võhma linnapäevi veab. Päevastest tegemistest tõi ta välja lasteetenduse "Lotte", mida saab vaadata tasuta. Samuti leiab aset kahepäevane Kesk-Eesti laat, kuhu neljapäevaks oli end kirja pannud 82 müüjat. Fedjuki sõnul on see ilus hulk, eriti kui arvestada, et on suve keskpaik. Hooajast lähtudes pidi ka esinejad imevarakult kinni panema, et endale meelepärane programm koostada. Näiteks esinevad reedel Võhmas Mait ja Mikko Maltis ning Villemdrillem, laupäeval annab kontserdi Alika Milova ja seejärel Stefan.

"Noor põlvkond on hakanud peale tulema ja tore, kui saame neid ka oma kogukonda esinema kutsuda," lausus Fedjuk, kuid tõdes, et osa artistidega tuli kokkulepe sõlmida tõesti juba eelmise aasta lõpus.

Tagasi üles