Viljandi betoonist kassid hakkasid reklaamima oma karvaseid koduta sõpru

Copy
Viljandi betoonkassidele tekkisid kaela varjupaigakasse reklaamivad sildid. Silte hoitakse kasside küljes juuli lõpuni.
Viljandi betoonkassidele tekkisid kaela varjupaigakasse reklaamivad sildid. Silte hoitakse kasside küljes juuli lõpuni. Foto: Elmo Riig

Viljandi tänavail autode parkimist reguleerivad mustad ja oranžid betoonkassid on linnavalitsuse teatel saanud juurde veel ühe olulise ülesande. Igale kassile on kaela riputatud silt, mille abil otsitakse mõnele praegu varjupaigas olevale kassile kodu.

Varjupaikade mittetulundusühingu kommunikatsioonijuht Anni Anete Mõisamaa ütles, et kuna erilised kassikujud püüavad möödujate pilke, siis tekkis mõte riputada neile kaela Viljandi loomade varjupaigas kodu ootavate kasside kuulutused. "Varjupaigas on hetkel tipphooaeg, koduootel on üle 150 kassi ja neid tuleb iga päev juurde. Seega kulub igasugune reklaam ja tähelepanu neile praegu väga ära. Oleme rõõmsad, et Viljandi linnavalitsus kampaaniaga kaasa tuli," lausus Mõisamaa.

linnakunstnik Kristi Kangilaski, kes on kasside autor, ütles, et temal on hea meel, et betoonist kassid aitavad oma pehmetele ja karvastele sõpradele tähelepanu juhtida.

Tagasi üles