Kinnisvaraturg jõudis ostjate kätte. Müüjad on veel teisel planeedil

Copy
Arco Vara maakler Aime Opermann tähendas, et praegu küsitakse korterite eest küll palju ja antakse vähe hinnas alla, aga kompromiss tuleb leida ja kui praegu tahta tehingut teha, siis kõrge hinnaga müüa ilmselt ei õnnestu.
Arco Vara maakler Aime Opermann tähendas, et praegu küsitakse korterite eest küll palju ja antakse vähe hinnas alla, aga kompromiss tuleb leida ja kui praegu tahta tehingut teha, siis kõrge hinnaga müüa ilmselt ei õnnestu. Foto: Elmo Riig

Pindi Kinnisvara müügipartneri, üle 20 aasta kinnisvara alal töötanud Peep Soomani tehtud analüüsist selgub, et Viljandis müüki pandud ja tehingusse jõudnud korterite hinnas haigutas mais 550-eurone vahe. See võib viidata olukorrale, et uusarendusi on turule tulnud, aga tehingud on tehtud järelturul suhteliselt väikse ruutmeetri hinnaga.

"Hinnad on natukene langenud või siis kauplemisi tehakse ja tehingud on toimunud madalamate hindadega," selgitas olukorda Arco Vara Viljandi büroo maakler Aime Opermann.

Viljandis on paari-kolme viimase nädalaga pakkumiste hulk jõudsalt kasvanud, aga see, kes tahab tõepoolest müüa, peab olema hinnas

Tagasi üles