Viljandi jooksjad panevad laagris spordi ja raha ühte patta

Copy
Viljandimaa kiiremate naisjooksjate sekka kuuluv Inga Kree toimetab palgatöö kõrvalt väikeinvestorina. Oma lemmikalad jooksmise ja investeerimise on ta kokku toonud laagrisse, kuhu oodatakse laiemat seltskonda kui staažikad jooksjad.
Viljandimaa kiiremate naisjooksjate sekka kuuluv Inga Kree toimetab palgatöö kõrvalt väikeinvestorina. Oma lemmikalad jooksmise ja investeerimise on ta kokku toonud laagrisse, kuhu oodatakse laiemat seltskonda kui staažikad jooksjad. Foto: Marko Saarm

Viljandi jooksjad otsustasid spordi- ja rahateadmised kokku segada ning iga-aastases jooksulaagris Pärnumaal Jõulumäel sel korral ka rahatarkust ammutada. 

Viljandi jooksja Inga Kree, kes peab personalijuhi ametit, aga selle kõrvalt ka treeneri ja väikeinvestorina toimetab, rääkis, et kui kohalik jooksuklubi WellRun eestvedaja ja tema treener Einar Kaigas oli suvise jooksjate laagri juba Jõulumäel paika pannud, oli tema välja käinud mõtte, et teeks seda sel korral veidi teistmoodi. Kree pani ette, et ühendaks jooksulaagri rahatarkusega, sest mõlemad teemad kuuluvad tema lemmikute hulka ning klubis on teisigi, kes investeerimisega väiksemal või suuremal määral tegelevad. Lisaks on laiemalt investeerimisega tegelejate hulgas küllalt palju suuri spordisõpru.   

Kiirelt kasvanud porfell  

Tagasi üles